Održana 8. sjednica Predsjedništva Udruge

Božićna čestitka

Dana 21. 12. 2012. 1. održanja je 8. sjednica Predsjedništva Udruge zajedno s Nadzornim odborom i Časnim sudom na kojoj su donesene odluke koje možete pročitati u tekstu. Predsjedništvo Udruge želi sretan i blagoslovljen Božić te puno sreće u 2013-toj svim članovima i svim braniteljima kao i njihovim obiteljima.


Odluke koje su donesene:

-        Usvojeno izvješće o organizaciji obilježavanja 21. Obljetnice Odreda održane 06. 10. 2012 u Starom Gradu,

-        Donesena odluka o ustrojavanju ogranaka u  Starom Gradu  (58 članova), Jelsi (45 članova i Hvaru (41 član) koja će se realizirati u prvom polugodištu 2013. Nakon što Predsjedništvo Udruge donese Pravilnik o  ustroju i djelovan ju ogranaka, kako je to propisano Statutom Udruge.

-        Donesena  je odluka o  visini članarine koja iznosi 5 kuna mjesečno koja će se početi naplaćivati od 2013. godine,

-        Ovlašćuju se predsjednik i tajnik Udruge da sklope  potrebne ugovore  se jednim od  poduzeća  koje  nude usluge vođenja knjigovodstva za udruge kako to propisuju pozitivni propisi,

-        Donesena je odluka da se sa iznosom od 2.000,00 kuna jednokratno pomogne obitelji branitelja Carića iz Hvara koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji, pogotovo jer su oba bračna druga branitelji Odreda i nezaposleni.

Smiley face

Ostavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*