Održana skupština ogranka Stari Grad

Informacije i najave

Nakon što su održane Skupštine Ogranaka u Jelsi i Hvaru u subotu 13.12.2014. sastali su se veterani Ogranka Stari Grad na svome godišnjem okupljanju. Kako je predsjednik Ogranka Stari Grad Tonko Petrić opravdano izočan, a tajnik Ogranka se zahvalio na dužnosti, skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Nikola Šimunović i sam član ovog Ogranka.


U svom kraćem izlaganju podsjetio je na aktivnosti Udruge i Ogranka tijekom 2014. kao na primjer: popravak spomen ploče P.Bogdaniću kod Novigrada, naručene i podijeljene šilt kape sa logom udruge, definirana i naručena spomen ploča koja će se postaviti na Domu za stare i nemoćne u Starom Gradu, izrađene članske iskaznice Udruge koje su se upravo dijelile prije početka skupštine. Predstavnici Udruge redovno odaju počast postavljanjem vijenaca poginulim braniteljima na otoku Hvaru, a bili su u Komiži na promociji fotomonografije našeg Odreda, te u Postirama na sahrani generalnog vojnog vikara u miru don Joška Šantića. Isto tako se već tradicionalno obilježava Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti, te Dan Hrvatskih branitelja.

Slijedeće 2015. godine planirano je niz redovnih aktivnosti s težištem na pripremama za obilježavanje 25. godišnjice Odreda koja će biti 2016. godine.

Financijsko izvješće za razdoblje  01. 01. 2014. do 30. 11. 2014. podnio je tajnik Udruge Toti Gilve.

Skupštini Ogranka Stari Grad prisustvovao je i predsjednik Ogranka Hvar Tonći Ščepanović koji je pozdravio prisutne.

Nakon završetka Skupštine nastavljeno je druženje svih prisutnih uz ugodan domjenak.

Smiley face

Ostavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*