OSNOVAN OGRANAK UDRUGE U STAROM GRADU

Informacije i najave

Dana 25. 11. 2013. godine održana je u Starom Gradu konstituirajuća skupština Ogranka Stari Grad Udruge veterana Mješovitog odreda mornaričkog pješaštva „Zvir“. Po brojnosti je ovo najveći Ogranak Udruge i broji 59 upisanih članova.


U uvodnom dijelu predsjednik Udruge Nikola Šimunović iznio je izvješće o radu za 2012. i 2013. godinu, te financijski izvještaj za isto razdoblje. U izvješću je istaknuto da je 2012. Godina protekla u aktivnostima oko  pripreme i organizacije  obilježavanja 21. Obljetnice Odreda te izdavanju monografije Odreda u Domovinskom ratu, dok je u 2013. godini glavni zadatak osnivanje ogranaka  u Jelsi, Starom Gradu i Hvaru.

Iznesen je i plan rada za 2014. godinu,  po kojem će se najveća pažnja posvetiti članovima Udruge koji iz bilo kojih razloga imaju socijalnih i egzistencijalnih problema.

Nakon izvješća prišlo  se je konstituiranju Ogranka Stari Grad. Za predsjednika Ogranka izabran je Ante-Tonko Petrić, inače ratni zapovjednik satnije Odreda kojom je zapovijedao prilikom kampanje 1993. u zadarskom zaleđu, dok je za tajnika izabran Boris Buratović. Blagajnik je Andro Tadić-Žbore.

Izaslanici Ogranka Stari Grad u Skupštinu Udruge su Nikola Šimunović, Tonko Petrić, Andro Tadić, Boris Buratović, Ivica Petrić, Tonći Franetović, Jurica Franetović, Teo Viceić, Teo Pavičić, Vinko Moškatelo, Đoni Lučić-Lavčević i Ivo Stipišić.

Jedan komentar

  1. amir abdovich je napisao:

    Puno srece u buducem radu i sretan i cestit Uskrs svojim suborcima zeli Amir

Smiley face

Ostavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*