Održana zajednička radna i svečana sjednica Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Časnog suda Udruge

Informacije i najave

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja održana je zajednička radna i svečana sjednica Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Časnog suda Udruge.


Prije početka svečanog dijela koji je protekao u ugodnom druženju članova Udruge iz Hvara, Staroga Grada i Jelse održane su i radne sjednice Upravnog i Nadzornog odbora, na kojima je odana počast svim poginulim hrvatskim braniteljima.

Na 9. sjednici UO, nakon prihvaćanja izvješća o financijskom poslovanju udruge za razdoblje od siječnja do lipnja 2013. donesena je,  dugo pripremana,  vrlo važna Odluka o osnivanju, ustroju i djelovanju ogranaka Udruge veterana “ZVIR” u Hvaru, Starom Gradu i Jelsi. Imenovani su povjerenici ogranaka i to: TONĆI ŠČEPANOVIĆ za Ogranak Hvar, TONKO PETRIĆ za Ogranak Stari Grad i MARINKO BOJANIĆ za Ogranak Jelsa.

Njihov je zadatak da do kraja studenog ove godine konstituiraju ogranke na način da prethodno prikupe članarinu od 60,00 kuna po članu za 2013, te da nakon tako utvrđenog stvarnog broja članova organiziraju skupštine ogranaka na kojima će izabrati predsjednika, tajnika i blagajnika ogranka, koji čine upravu ogranka, te na svakih 5 započetih članova  ogranka izaberu po jednog predstavnika za skupštinu Udruge.

Na 3. sjednici Nadzornog odbora prihvaćeno je izvješće o financijskom poslovanju Udruge za razdoblje I. –  VI. 2013..

Smiley face

Ostavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*